Radite sa nama

STALNO OTVORENE POZICIJE:

Imaš znanje i iskustvo, ili si na završnim godinama fakulteta i potrebno ti je iskustvo, a želiš posao kojim možeš profesionalno da se ostvariš. Bilo da si već zaposlen, radiš samostalno, da si student ili nezaposlen

IMAMO PROJEKAT ZA TEBE!

Započeli smo jedan velik i značajan projekat na kojem će biti dosta posla u narednim godinama. Glavni koncept je spreman i sada radimo na stvaranju ekipe iskusnih i motivisanih saradnika da zajedno postavimo stvari na svetski nivo.

Radi se sa domaćim i stranim kompanijama, njihovim vlasnicima, osnivačima, menadžerima i zaposlenima. Svako od saradnika će biti zadužen za poseban deo projekta.

Želimo da se istakneš svojim znanjem, umećem i veštinama na našem projektu. Mi cenimo prave vrednosti i prave ljude. Ne zapošljavamo preko veze. Upošljavamo prema znanju i vrednostima koje možeš da uneseš u kompaniju.

Otvorene pozicije:

STRUČNI SARADNIK

AGENT PRODAJE

Za sva dodatna pitanja i informacije pišite nam na hr@bestmindsolutions.com

Kako dobiti posao iz snova ? 

Zamislite da svakog jutra kada se probudite imate preciznu mapu sledećeg koraka na vašem putu ka pronalaženju svog posla iz snova.

Ova mapa je poput mape zakopanog blaga. Vaš posao iz snova je vaše životno blago.

Zamislite da znate šta tačno da kažete na razgovoru za posao, jer znate tačno šta onaj koji vas zapošljava želi da čuje.

Zamislite da vam je menadžer za ljudske resurse rekao svoja razmišljanja, svoje želje i strahove…

Saznaj kako >>>