Škola uspeha

Željko Ristić i Best Mind Solutions predstavljaju:

Školu USPEHA Supernova Kids

Šta je cilj ovog programa?
Cilj je da vaša deca postanu uspešne i ostvarene ličnosti. Da rade ono što vole i da od toga lepo žive. Da postanu finansijski nezavisni i da kada navrše 65 ne budu švorc i ne zavise od drugih za životne potrebe, već da ostvare finansijsku slobodu, a mnogi će to ostvariti mnogo ranije, da imaju novčane rezerve koju im mogu omogućiti da mirno i spokojno žive do kraja života.

Oni ambiciozniji će postati milioneri.

Ali ono što je najvažnije postaće OSOBE sa takvim mentalnim stavom i veštinama koje i da ostanu bez novca, vrlo lako će ponovo povratiti pa čak i nadmašiti svoje finansijske ciljeve.

Dakle radiću sa njima do njihove 14 ili 18 godine kao učitelj uspeha ili bolje rečeno trener za uspeh, a potom, po izboru i kao mentor za lični razvoj i uspeh i pratiti ih i podržavati na njihovom putu. Prvi deo do 14 ili do 18 godine odnosi se na pripremu za život i uspeh, nakon toga period mentorstva podrazumeva primenu svega što je prethodno usvojeno.

Sa decom ćemo raditi na sticanju samopouzdanja, pažnje, kreativnosti, pozitivnog mentalnog stava i pozitivne kreativne i ostvarene ličnosti.

Program ima tačno definisane korake i segmente koje deca treba da prođu.

On obuhvata ukupno 9 modula:

  1. Kreiranje srži zdrave i uspešne ličnosti i kreiranje pozitivnog i pobedničkog mentalnog stava
  2. Identifikacija željenog cilja – self image
  3. Set potrebnih veština (4 najbitnije veštine čine 4 posebna modula)
  4. Preduzetništvo ili karijera
  5. Master of business
  6. Milioner mind set

Detaljnije pogledajte na: https://zeljkoristic.com/sr/skola-uspeha/